HOE KAN IK ACRYLAAT SCHOONMAKEN?

Het schoonmaken en schoon houden van acrylaat vergt meer aandacht dan het reinigen van standaard glas. Dat komt omdat acrylaat krasgevoeliger is dan reguliere beglazing. Met het juiste schoonmaakmiddel en de juiste materialen blijft uw acrylaat paneel jarenlang mooi. Hierbij een paar aandachtspunten waarmee u gemakkelijk en zonder zorgen uw panelen schoonmaakt.

Acrylaat schoonmaken doet u het beste met een sopje van warm water en een zachte microvezeldoek.Gebruik altijd een ruime hoeveelheid water met een beetje schoonmaakmiddel, hierdoor spoelt het vaste vuil goed weg. De fijne vezels van een microvezeldoek houden bovendien de vuildeeltjes goed vast. Spoel de doek regelmatig uit. 

Schoonmaakmiddelen als spiritus en glasreinigers (Glassex) raden wij af, omdat deze de vaste vuildeeltjes (zoals zand en stof) niet oplossen. Deze worden bij het heen- en weer bewegen van de doek over het oppervlak geveegd waardoor ze krassen veroorzaken. Het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen zoals wasbenzine, thinner of aceton is absoluut niet aangeraden. Deze maken het oppervlak week en laten een (onherstelbare) waas op het acrylaat achter.

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel