HOE VERLOOPT DE REIS VAN MIJN BESTELLING?

 

WACHTRIJ

Uw bestelling wordt in de productieplanning opgenomen zodra wij het volledige bedrag binnen hebben. Gemiddeld duur het 4 weken voordat uw bestelling aan de beurt is voor productie. Indien we problemen ervaren met onze machine en/of de geleverde materialen, kan het tot uiterlijk 6 weken duren voordat we kunnen beginnen met het vervaardigen van uw bestelling.

 

SPOEDBESTELLING

Wilt u uw bestelling binnen 10 dagen na betaling binnen hebben? Dat is mogelijjk. Hier zijn echter meerkosten aan verbonden omdat we dit buiten onze standaard productie tijden om doen, en ook een mogelijkheid bestaat dat we het moeten uitbesteden aan een extern productiebedrijf. Informeer naar de voorwaarden door ons te mail te sturen.

 

VOORBEREIDING

De platen waarmee uw producten worden vervaardigd worden zorgvuldig gecontroleerd. Bij houten producten worden de platen additioneel nog voorbewerkt door het met de hand fijn te schuren en optioneel met de hand te beitsen.

 

PRODUCTIE

Uw bestelling wordt vervolgens machinaal bewerkt. Dit gebeurt met een uiterst nauwkeurig laser proces, uitgevoerd door een vakman.  

 

ASSEMBLAGE

Indien van toepassing wordt de rest van uw bestelling met veel zorg hand geassembleerd.

 

INPAKKEN

De prioriteit van onze verpakkingen ligt op het veilig vervoeren van uw bestelling vanuit ons atelier naar uw huis.
Onze paketten zijn daardoor altijd erg robuust en met veel tape ingepakt. 

 

REIS

Uw pakket wordt overgedragen aan de postvervoerder. U ontvangt dan per mail een notificatie met Track&Trace code om uw bestelling te kunnen volgen. Islamic Gifts heeft meer dan 1000 producten verstuurd naar 22 landen verspreid over 5 continenten.

 

ONTVANGST

Uw pakket is na eel lange weg eindelijk bij u thuis. Het kan incidenteel voorkomen dat een pakket wordt afgeleverd met zichtbare schade. In dit soort gevallen raden wij u aan om een foto te maken van de verpakking alvorens het uit te pakken. Ziet u na het uitpakken dat ook uw bestelling is beschadigd? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via de mail. Vergeet niet de foto's mee te sturen.

 

INSPIRATIE

Wij maken al onze producten met liefde en veel geduld. Af en toe vinden wij het moeilijk om een product los te moeten laten. We zijn daarom ontzettend benieuwd naar de plekken waar onze producten uiteindelijk terecht zijn gekomen. Wij waarderen het enorm indien we een foto van uw bestelling kunnen ontvangen. We kunnen dit soort foto's altijd gebruiken om onze toekomstige klanten te inspireren via social media.

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel