بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

In naam van ALLAH (SWT), de Barmhartige, de Genadevolle


Het verhaal van een geneeskunde studente en een ingenieur die allebei een liefde en passie voor islamitische kunst hebben. Op 06 september 2014 hebben we alhamdullilah voldaan aan de sunnah van onze profeet Muhammed (SAW): we zijn getrouwd en een nieuw avontuur begon voor ons! Tijdens het inrichten van ons nieuwe huis in 2015 waren we op zoek naar een islamitische muurdecoratie, welke ons continu subtiel zou herinneren aan de belangrijkste dingen tijdens het eindige wereldse leven.

We zochten naar iets minimalistiche doch elegants dat met uiterste zorg was geproduceerd, de kwaliteit die islamitische teksten met een uiterst waardevolle betekenis verdienen. Helaas kwamen we niet verder dan de standaard muurstickers van plastic folie, welke tevens niet geplakt kunnen worden op muren met een structuur. Zodoende kwamen we op het idee om zelf iets te maken voor ons huis. We beseften dat wij vast niet de enigen waren die naar iets dergelijks op zoek waren en zo begon weer een nieuw avontuur voor ons. We maakten verschillende producten en gaven die cadeau aan onze familie en vrienden. Iedereen was super enthousiast en wilde weten waar we het hadden gekocht. We zijn binnen korte tijd gestart met het ontwerpen en online zetten van verschillende kalligrafieen in hoge kwaliteit acrylaat en berkenhout multiplex. Alhamdullilah, we hebben inmiddels heel veel klanten blij kunnen maken met onze (gepersonaliseerde) producten. Door alle enthousiaste klanten waren wij elke dag weer gemotiveerd om nieuwe ontwerpen te maken en hebben we ons assortiment nog verder uitgebreid.

Maar zoals jullie zien, hebben wij hiernaast nog onze dagelijkse bezigheid. Enerzijds een geneeskundestudente die haar laatste jaar aan het afronden is en in het ziekenhuis rondrent gedurende onregelmatige werktijden en anderzijds een werktuigbouwkundig ingenieur die (parttime) onderzoek doet naar het versterken van constructies. Daarnaast hebben we onze families en vrienden die we in de drukte absoluut niet willen verwaarlozen. Hierdoor lukt het niet altijd om al jullie lieve en enthousiaste e-mails direct te beantwoorden. Wij proberen onze werkzaamheden voor Islamic Gifts NL op de beste manier te doen, moge Allah (SWT) ons de kracht geven dit werk op de juiste manier te doen zoals het binnen de Islam past. Vergeet ons niet in jullie doea's. 


Give gifts to each other, its Sunnah! 

السلام عليكم

Team Islamic Gifts NL

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel