Industrial geometrie paneel

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 300,00 (inclusief btw)

Industrial geometrie paneel. Klassiek ontwerp met een moderne twist. Zwarte ondergrond van gematteerd acrylglas van 5 mm dik, twee (gebeitst) houten lagen van ieder 4 mm dik en zwarte stalen bouten. 


Afmeting 

(breedte x hoogte x dikte)
60 cm x 90 cm x 1,1 cm


Kleuren/materiaal

Islamic Gifts produceert dit ontwerp uit 2 soorten materialen:

  • Hout: FSC-gekeurd berkenhout (4 mm dik). Er zijn voor dit ontwerp 4 verschillende kleuropties mogelijk. LET OP: Hout is een natuurproduct, dus kleur en structuur kunnen afwijken van de getoonde materiaal/kleur voorbeelden.
  • Acrylaat: Acrylaat, ook wel bekend als Plexiglas of Perspex, is een hoogwaardige kunststof  (5 mm dik). Er is voor dit ontwerp gekozen voor een zwart acrylaat plaat met een matte oppervlakte afwerking. Acrylaat aangeboden door Islamic Gifts is (deels) gerecylced, in Europa geproduceerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen. 

Meer informatie over de materialen kunt u hier vinden.


Hoe op te hangen?

Dit paneel kan aan haakjes worden opgehangen (niet meegeleverd).


Levering

Uw keuze wordt speciaal voor u met uiterste zorg en precisie op maat geproduceerd. Hierdoor duurt de productie, afhankelijk van de wachtrij, gemiddeld 4 weken (met mogelijk 2 weken uitloop). Spoedbestellingen (levertijd < 10 dagen) zijn mogelijk tegen een meerbetaling. U kunt ons hierover mailen.


Nog niet uit over de kleur?

Zit u nog te twijfelen over de kleur en is langskomen bij het werkatelier van Islamic Gifts geen optie? Bestel hier een samplepakket met twee verschillende kleuren om zeker van uw kleurkeuze te zijn.

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel