Kun Fayakun

Vorige Artikel 3 van 33 Volgende
€ 275,00 (inclusief btw)

Kun Fayakun. Vertaald ' "Wees", en het wordt ', gebruikt met verwijzing naar de glorieuze scheppingskrachten van Allah (swt). Rond paneel van gemaakt van mat zwart of wit acrylglas (deel met kalligrafie) of spiegel acrylglas/hout (deel met patroon). Het mierennest patroon is geïnspireerd door de naam van het 27e hoofdstuk van de heilige Qur'an: An-Naml ('De mier').


Afmeting 

(breedte x hoogte)
90 x 90 cm


Kleuren/materiaal

Islamic Gifts produceert haar decoraties voornamelijk uit 2 soorten materialen:

  • Hout: FSC-gekeurd berkenhout (6 mm dik). Er zijn voor dit ontwerp 4 verschillende kleuropties mogelijk. LET OP: Hout is een natuurproduct, dus kleur en structuur kunnen afwijken van de getoonde materiaal/kleur voorbeelden.
  • Acrylaat: Acrylaat, ook wel bekend als Plexiglas of Perspex, is een hoogwaardige kunststof  (5 mm dik). Er zijn voor dit ontwerp 6 verschillende kleuropties mogelijk. Acrylaat aangeboden door Islamic Gifts is (deels) gerecylced, in Europa geproduceerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen. 

Meer informatie over de materialen kunt u hier vinden.


Hoe op te hangen?

Het wordt aangeraden de panelen van Islamic Gifts middels het speciaal ontwikkelde magnetisch ophangsysteem (meegeleverd) te bevestigen. Naast het creëren van een zwevend effect heeft u de mogelijkheid om het product los te koppelen en weer elders op te hangen.

Meer informatie over het monteren kunt u hier vinden.


Levering

Uw keuze wordt speciaal voor u met uiterste zorg en precisie op maat geproduceerd. Hierdoor duurt de productie, afhankelijk van de wachtrij, gemiddeld 4 weken (met mogelijk 2 weken uitloop). Spoedbestellingen (levertijd < 10 dagen) zijn mogelijk tegen een meerbetaling. U kunt ons hierover mailen.


Nog niet uit over de kleur?

Zit u nog te twijfelen over de kleur en is langskomen bij het werkatelier van Islamic Gifts geen optie? Bestel hier een samplepakket met twee verschillende kleuren om zeker van uw kleurkeuze te zijn.

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel