Al-Asma al-Husna 2

Vorige Artikel 2 van 33 Volgende
€ 275,00 (inclusief btw)

Modern ontwerp kalligrafie paneel met de 99 prachtige namen van Allah (swt) gegraveerd in spiegel acrylaat, gecombineerd met zwarte panelen. Paneel bestaat uit vier onderdelen. Inclusief magnetisch montagesysteem.


Afmeting 

(breedte x hoogte)
75 x 115 cm


Kleuren/materiaal

Dit product wordt vergaardigd uit 3 en 5 mm dik acrylaat. Acrylaat is een kunststof die ook wel bekend staat als Plexiglas of Perspex. Acrylaat aangeboden door Islamic Gifts is (deels) gerecylced, is in Europa geproduceerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

Meer informatie over de materialen kunt u hier vinden.


Hoe op te hangen?

Het wordt aangeraden de panelen van Islamic Gifts middels het speciaal ontwikkelde magnetisch ophangsysteem (meegeleverd) te bevestigen. Naast het creëren van een zwevend effect heeft u de mogelijkheid om het product los te koppelen en weer elders op te hangen.

Meer informatie over het monteren kunt u hier vinden.


Levering

Uw keuze wordt speciaal voor u met uiterste zorg en precisie op maat geproduceerd. Hierdoor duurt de productie, afhankelijk van de wachtrij, gemiddeld 4 weken (met mogelijk 2 weken uitloop). Spoedbestellingen (levertijd < 10 dagen) zijn mogelijk tegen een meerbetaling. U kunt ons hierover mailen.


Nog niet uit over de kleur?

Zit u nog te twijfelen over de kleur en is langskomen bij het werkatelier van Islamic Gifts geen optie? Bestel hier een samplepakket met twee verschillende kleuren om zeker van uw kleurkeuze te zijn.

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel