Allah (swt), Al Rahman, Al Raheem

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende
€ 110,00 (inclusief btw)

Afmetingen 

Formaten zijn per paneel. U ontvangt in totaal 3 panelen. Inclusief magnetisch montagesysteem.

(breedte x hoogte)
SMALL 29 x 29 cm
MEDIUM 44 x 44 cm
LARGE 59 x 59 cm


Kleur/Materiaal

Islamic Gifts produceert haar decoraties voornamelijk uit 2 soorten materialen:

  • Hout:(Materiaal/kleur keuze 1 t/m 4): FSC-gekeurd berkenhout (6 mm dik). Er zijn 4 verschillende kleuropties mogelijk. LET OP: Hout is een natuurproduct, dus kleur en structuur kunnen afwijken van de getoonde materiaal/kleur voorbeelden.
  • Acrylaat (Materiaal/kleur keuze 5 t/m 16): Acrylaat, ook wel bekend als Plexiglas of Perspex, is een hoogwaardige kunststof  (3 mm dik). Er zijn 12 verschillende kleuropties mogelijk. Acrylaat aangeboden door Islamic Gifts is (deels) gerecylced, in Europa geproduceerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen. 

Meer informatie over de materialen kunt u hier vinden.


Hoe op te hangen?

Het wordt aangeraden de panelen van Islamic Gifts middels het speciaal ontwikkelde magnetisch ophangsysteem (meegeleverd) te bevestigen. Naast het creëren van een zwevend effect heeft u de mogelijkheid om het product los te koppelen en weer elders op te hangen.

Meer informatie over het monteren kunt u hier vinden.


Levering

Uw keuze wordt speciaal voor u met uiterste zorg en precisie op maat geproduceerd. Hierdoor duurt de productie, afhankelijk van de wachtrij, gemiddeld 4 weken (met mogelijk 2 weken uitloop). Spoedbestellingen (levertijd < 10 dagen) zijn mogelijk tegen een meerbetaling. U kunt ons hierover mailen.


Nog niet uit over de kleur?

Zit u nog te twijfelen over de kleur en is langskomen bij het werkatelier van Islamic Gifts geen optie? Bestel hier een samplepakket met twee verschillende kleuren om zeker van uw kleurkeuze te zijn.

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel