Basmala geometrie

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 180,00 (inclusief btw)

Afmetingen 

Formaten zijn per paneel. U ontvangt in totaal 3 panelen.

(breedte x hoogte)
MEDIUM* 31 x 36 cm
LARGE* 39 x 45 cm
EXTRA LARGE* 51 x 59 cm
* Geschikt voor magnetisch montagesysteem (9 magneten)


Kleur/Materiaal

Islamic Gifts produceert haar decoraties voornamelijk uit 2 soorten materialen:

  • Hout:(Materiaal/kleur keuze 1 t/m 4): FSC-gekeurd berkenhout (6 mm dik). Er zijn 4 verschillende kleuropties mogelijk. LET OP: Hout is een natuurproduct, dus kleur en structuur kunnen afwijken van de getoonde materiaal/kleur voorbeelden.
  • Acrylaat (Materiaal/kleur keuze 5 t/m 16): Acrylaat, ook wel bekend als Plexiglas of Perspex, is een hoogwaardige kunststof  (3 mm dik). Er zijn 12 verschillende kleuropties mogelijk. Acrylaat aangeboden door Islamic Gifts is (deels) gerecylced, in Europa geproduceerd en voldoet aan strenge kwaliteitseisen. 

Meer informatie over de materialen kunt u hier vinden.


Hoe op te hangen?

Het wordt aangeraden de panelen van Islamic Gifts middels het speciaal ontwikkelde magnetisch ophangsysteem te bevestigen. Naast het creëren van een zwevend effect heeft u de mogelijkheid om het paneel los te koppelen en weer elders op te hangen. Het magnetisch ophangsysteem is voor dit product tegen een meerprijs te bestellen. Alternatieven voor het monteren zijn: ophangen aan spijkers, bevestigen met montagekit (niet geschikt voor spiegel producten) of plakken met dubbelzijde plakband. Deze methoden hebben echter wel nadelen en worden niet aangeraden.

Meer informatie over montage kunt u hier vinden.


Levering

Uw keuze wordt speciaal voor u met uiterste zorg en precisie op maat geproduceerd. Hierdoor duurt de productie, afhankelijk van de wachtrij, gemiddeld 4 weken (met maximaal 2 weken uitloop). Spoedbestellingen (levertijd < 10 dagen) zijn mogelijk tegen een meerbetaling. U kunt ons hierover mailen.


Nog niet uit over de kleur?

Zit u nog te twijfelen over de kleur en is langskomen bij het werkatelier van Islamic Gifts geen optie? Bestel hier een samplepakket met twee verschillende kleuren om zeker van uw kleurkeuze te zijn.

© 2015 - 2022 Islamic Gifts NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel